foto: Szegfi Robi kepzelet.com

Kedves Látogató!

Czeróczki Zsuzsanna vagyok kertészmérnök és virágkötő, két kis tündér boldog anyukája. Tanulmányaim tájépítész mérnök hallgatóként kezdtem, végül kertészmérnökként diplomáztam. Az egyetem után a családunk kertészetében dolgoztam és kerteket terveztem. A virágkötészet mindig is a szívem csücske volt. 2009-ben virágkötő szakképesítést szereztem így tanultam meg azokat a szakmai alapokat amivel igazán egyedi ötletekkel szolgálhatok.

Kertészmérnökként igen széleskörű a növényismeretem, a kerttervezés során tapasztalatot szereztem az arányok, színek, formák világában; virágkötőként pedig megtanultam megvalósítani az elképzeléseim.

A fenti fotót köszönöm Szegfi Robinak! (www.kepzelet.com)

Többen kérdeztétek miért is fontos, hogy virágkötő vagyok, hiszen az ékszercsokrok csak ritkán készülnek élővirágból? Nos, teljesen mindegy miből kötsz csokrot, az alapok ugyanazok!  A csokorkötés alapjai ugyanazok a technikai fogások akár rózsából, akár falevelekből, tollakból vagy művirágokból készítem. A színhasználatra, arányokra is ugyanazok a szabályok vonatkoznak.

Eddigi munkáimról több fotót ezen a linken találsz: Referencia album

Naprakész információkért kövess a Facebookon: JÁDE 

Szklenárik-Czeróczki Zsuzsanna

kertészmérnök, virágkötő

06302275512,  zsuzsa.cz@gmail.com

facebook: facebook.com/jadevirag/                 instagram: @jadevirag                blog: jadevirag.blog.hu/